Responsiva hemsidor
med fokus på

Din webbplats är ett viktigt skyltfönster mot dina kunder. Utifrån den webbdesign som är framtagen för er så bygger vi upp er webbplats i CMS-verktyget WordPress, med användarvänlighet och konvertering i fokus.

Några av våra tidigare projekt

Blomquist

Utveckling av ny webbplats med fokus på konverteringar och tydlighet

Halsingland.se

Tillsammans med Destination Järvsö utvecklar och marknadsför vi sajten halsingland.se

Driver Trafikutbildning

Utveckling av ny profil och webbplats till Driver Trafikutbildning i Bollnäs & Söderhamn

Skräddarsydda lösningar

När det kommer till webbutveckling är vi anpassningsbara, vi hjälper er gärna med skräddarsydda lösningar som e-handel, kampanjer, betalningslösningar, intranät, bokningsfunktioner och mycket mer.

Anpassade för användaren

Idag surfar ungefär hälften av alla användare via sin mobiltelefon och surfplattor blir allt vanligare, därför är det otroligt viktigt för oss på Hälsinglands Mediabyrå att din webbplats är responsiv och anpassar sig till användaren. Alla våra webbplatser är mobilanpassade och kompatibla med samtliga surfplattor och smartphones, som iPhone, Android och Windows Mobile.

Konverteringsmätning

Konvertering handlar om att få besökarna på din webbplats att göra det du vill att de ska göra. Det kan vara att t.ex. ta kontakt med ditt företag, köpa en produkt eller skicka in en intresseanmälan – att helt enkelt skapa affärer av trafiken som man driver till webbplatsen.

För att ni som kund hos oss ska få full koll på vad er investering genererar (ROI) kan vi implementera konverteringsmätning, samtidigt som vi hela tiden analyserar och arbetar med konverteringsoptimering för att hjälpa er att öka antalet affärer.

  • E-handelslösningar
  • Säkra sidor med SSL-certifikat
  • Bokningsfunktioner
  • ... och mycket mer!

Vad säger våra kunder?

Hemsidor som genererar affärer

Kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig med din digitala synlighet!

Patrik Larsson

Kundrelationer
Bollnäs

Michael Vallin

Kundrelationer
Ljusdal