Öka din omsättning med
Digital Marknadsföring

Digital Marknadsföring är det bästa sättet att marknadsföra sig på när det kommer till träffsäkerhet och mätbarhet. Du når ut till den målgrupp som är relevant för dig och kan samtidigt se om din investering ger resultat eller inte med hjälp av avancerad statistik.

Sociala medier

När det kommer till marknadsföring i sociala medier är vi specialiserade på Facebook, Instagram, LinkedIn och Snapchat. Här ser vi till att dina annonser syns för rätt målgrupp och att ditt budskap når fram.

Google Ads

Google är den mest populära sökmotorn i världen och varje dag görs 55 miljoner sökningar bara i Sverige. Där finns det möjlighet för dig att synas på sökord som är viktiga för din verksamhet. 

Sökmotoroptimering

Genom en analys tar vi fram relevanta sökord för att nå din målgrupp, sedan arbetar vi med optimering både on- och off page för att du ska synas högt upp i sökmotorernas sökresultat. 

E-postmarknadsföring

Marknadsföring via e-post är ett kraftfullt sätt för att engagera dina nuvarande och blivande kunder och öka chansen att bli deras förstahandsval vid framtida inköp.

Möjligheterna med

Google Ads har ett brett utbud av olika annonseringsmöjligheter. Vi på Hälsinglands Mediabyrå är sedan 10 år tillbaka certifierade Google Partners och kan hjälpa dig att hitta rätt annonseringsverktyg för din verksamhet.

Textannonser
Googles klassiska textannonsering visas som vanliga sökresultat och består av en rubrik och beskrivning. Du bestämmer själv vilka sökord du vill synas på och sedan sker en budgivning i bland annonsörerna när en användare gör en sökning innehållandes ett av sökorden. 

Remarketing
Med denna typ av annonsering riktas era annonser mot personer som redan besökt er webbplats och visat intresse för era tjänster eller produkter, vilket gör denna typ av annonsering både kostnadseffektiv och träffsäker.

Displayannonsering
Googles nätverk för displayannonsering når ut till drygt 90% av världens internetanvändare och ger dig möjlighet att visa annonser på över 2 miljoner olika webbplatser. Här kan du t.e.x. visa dina annonser för personer som besöker specifika webbplatser och som tillhör din målgrupp.

Google Shopping
Sedan några år tillbaka är det möjligt att annonsera med sina produkter direkt i Googles sökresultat, som ett digitalt skyltfönster. Denna typ av annonsering passar perfekt för dig som har en webbshop.

Nå ut till din målgrupp med

Sociala medier är numera en viktig del inom alla branscher för företagens kommunikation med sina kunder. Genom annonsering i sociala medier når du endast ut till den målgrupp som är relevant för dig, vilket gör det betydligt mer kostnadseffektivt än traditionella medier. 

Öka trafiken med

Sökmotoroptimering innebär tekniska och innehållsmässiga förändringar på din hemsida, som korrekt utfört ger högre ranking i Googles organiska sökresultat. Eftersom man inte betalar för klicken i Googles organiska sökresultat kan sökmotoroptimering ofta vara den mest lönsamma typen av marknadsföring, i det långa loppet.  

Effektiv

Marknadsföring via e-post är ett kraftfullt sätt för att engagera dina nuvarande och blivande kunder och öka chansen att bli deras förstahandsval vid framtida inköp.

Mätbarheten med E-postutskick gör att det är enkelt att utvärdera kampanjresultatet och testa sig fram vad som fungerar mer eller mindre bra, samtidigt som du får större kunskap din målgrupp.

Vad säger våra kunder?

Hur kan vi hjälpa dig?

Kontakta oss så diskuterar vi hur digital marknadsföring kan hjälpa din verksamhet att växa!

Patrik Larsson

Kundrelationer
Bollnäs

Michael Vallin

Kundrelationer
Ljusdal