Hur vill du uppfattas
i digitala medier?

Att synas på digitala medier är idag en självklarhet för de flesta. Men var, när och hur ska man synas? Genom att ta fram en marknadsplan och digital strategi hjälper vi dig att hitta rätt i den digitala djungeln!

Digital strategi & marknadsplan

Ofta vet våra kunder vad de vill uppnå, men inte hur de når dit. Genom att ta fram en marknadsplan hjälper vi er att definiera er målgrupp och hur ni på bästa sätt når ut till den.

Vi på Hälsinglands Mediabyrå skapar en marknadsplan för att du som företagare ska få en bra helhetsbild och tydlig plan över marknadsföringen och dess mål. Frågeställningar som är viktiga vid framtagandet av en marknadsplan är t.e.x. syfte, målgrupp och budskap.

Tillsammans med er skapar vi en hållbar och kostnadseffektiv marknadsplan som gör att ni får full koll på er digitala strategi.

Innehåll till hemsida

Att skapa en användarvänlig hemsida handlar om att både tillgodose användarens mål och företagets mål. För att lyckas med det behöver du ha identifierat vem besökaren är. Vem har tillgång till din hemsida och hur ska besökaren använda sig av informationen som finns där? Först när du vet det kan du börja bygga en användarvänlig hemsida.

Vi hjälper dig med text och övrigt innehåll till din hemsida, med målet att få den så användarvänlig som möjligt så att dina besökare hittar rätt.

Vad säger våra kunder?

Vad kan vi hjälpa dig med?

Kontakta oss så diskuterar vi hur vi kan hjälpa dig med din digitala synlighet!

Patrik Larsson

Kundrelationer
Bollnäs

Michael Vallin

Kundrelationer
Ljusdal